Thursday, November 19, 2009

JMC Lunch Date

Salam semua rakan2 ku.......

Lama giler tak update umah nie, dah bersawang dah...

Walaupon 2 minggu tak de citer baru, korang jgn la tak jengah umah nie yerk......


Nie aku nak citer pasal lunch date ngan geng JMC.

Sebenarnyer lunch date nie dah lama dah, 30.10.2009,

tapi baru sekarang nie aku citer kat sini kan atas sebab kemalasan & balqis tak leh tengok

mama dia dok depan lappy, sure dia melalak nak main lappy gak.



So, back to the cetita, kitorang nyer lunch date tu bertempat kat KFC Jucso Tebrau.

Wat kat Jusco sebab hari tu adalah hari Jumaat so geng yg bekerja rehat panjang. Pulak tu JJ

Tebrau kan centre, so kitorang decide wat kat situ la.

Yang attend lunch date tu, aku + balqis, ain, ayu, as, nia + dira, ngan budak2 kulim (bp, putih & aina sr)

Syok dapat jumpa diorang nie, memandangkan last gather masa aidilfitri aku tak dapat join, so

tak dapat la jumpa diorang & geng JMC

yg lain2........



posing kat KFC, menu dia sure la ayam2 KFC kan.....



Habis jer lunch date, yg lelain sumer nak balik ofis memasin & aku pon nak balik umah...

turun kat ground floor, nampak org2 ASTRO tengah wat promotion, promotion tuk channel

playhouse disney, so banyak lah gambar kartun, ada mickey, donald duck, ada little einstein, ada

handy mandy, ada kapten oso banyak lah..... aku pon ape lagi ambik ler gambar balqis dengan

kartun2 tu....


tak takut pon balqis... bagus anak mama nie.....






6 comments:

eynda said...

Ada tema kaler ke?? Biru & pink?? :-)

iNa said...

bestnye gather2....
Jusco tebrau nie best gak... :)

Liyana said...

wah, saya pun dah lama x dtg blog ni.. sori lah.. bz sikit sejak keje

ira_kecik said...

kak eynda, sebenarnyer takde tema pon. yg warna biru tu uniform kerja diorang, yg pink tu secara kebetulan jer kak......

ira_kecik said...

ina, best la gak sebab dah lama betul tak jumpa diorang nie.... JJ Tebrau nie best gak tapi penat nak jalan besar sgt... letih kaki...hehehe

ira_kecik said...

hai liyana... takpe, saya faham, tugas seorang guru memang sibuk kan...