Thursday, October 29, 2009

KFC Damansara Alif

Semalam bie ajak kami makan kat luar

bie sebenarnye nak bawak kami anak beranak makan kat

KFC Damansara Alif.

Sebelah KFC pulak adalah Pizza Hutt...

Best2.... dekat jer ngan umah kan,

Boleh la selalu gi kan bie.....


Sampai jer kat KFC tu kitorang terus jer ke kaunter

ye lah nak order makanan...

Cam biasa lah kitorang amik set snack plate yg ada dua ketul ayam tu

ngan tambah chezzy wedges kesukaan ku......





Bila dah order, aku gi cari seat,

walaupon seat banyak & org tak ramai, tetap gak nak cari

ye lah kena la cari tempat yg strategik....

bie plak tunggu makanan ler....

bie tengah tunggu..... gambar blur la....


sementara tunggu bie, aku snap gambar ngan balqis dulu....



bie menuju ke meja kami....


ape lagi....makan time.....


dah selesai makan bawak la balqis main kat taman permainan

kat depan KFC tu, tapi just bagi dia main

benda alah yg kat gambar tu jer...

yg lain tak bagi main sebab basah, sebelum tu hujan....

kang kotor plak baju balqis.....



5 comments:

que_zul said...

duk mana skrg?...dh pindha kat damansara alif ker?

ira_kecik said...

eh tak lah dok kat taman kemas la kak lina.... kan dekat taman kemas ngan damansara alif tu....

iNa said...

bestnye makan kfc..
ian pon suke chezzy wedges..

Anonymous said...

Mcm mana k.ira buat teknik gmbr dlm gmbr tu?Guna software apa?
TQ

irakecik said...

guna photoscape