Tuesday, October 13, 2009

My Dinner & Lunch

tetiba teringin nak makan fish & chip, than kat dalam fridge plak ada ikan dori yg sejuk beku tu so ape lagi mula la operasi menggoreng ikan, sekali 2 keping besar aku goreng... hehehe bie bising, dia cakap banyak sgt, nanti tak habis......aku cakap tak pe lah, tak habis leh simpan leh makan lain kali plak.....

so ini lah rupa fish & chip aku, tapi takde lah kentang goreng ngan salad bagai..... simple jer, cicah ngn sos black papper....

for dinner



lunch esok nyer....




3 comments:

Nana said...

terliuq wei! hehe

eynda said...

Nampak sedap la bila dah letak sos2 tu :-)

ira_kecik said...

nana : terliuq na, apa lagi hang buat la jugak....

kak eynda : ala just letak cili sos & black paper sos jer, than tomato tu letak thousand island....