Friday, October 23, 2009

Wrinkles

Ihsan dari Cik Google




Sejak aku dah tak kerja nie

kat umah just pakai moisturizer ngan bedak baby jer la...

nak keluar berjalan baru ler aku tepek foundation ngan compact powder.



Nak dijadikan cerita, satu hari bie tegur la aku,

dia cakap mata aku nie dah cam mata org tua

sebab ada garis2 (wrinkles) tapi tak ler teruk cam kat gambar atas tu...

Boleh dia cakap cam tu.... tapi bagus gak dia tegur,

kalau tak aku nie memang la buat2 tak perasan yg mata nie ada wrinkles.



So, ape penyelesaian masalah ini? (cam masalah besar jer...)

aku pon gi la cari eye cream yg kononnyer leh hilangkan wrinkles

alah... just beli produk yg jual kat cosway jer,

maklum ler aku nie kan salah sorang ahli cosway....

aku beli BEAUTYCODE EYE CREAM CAVIAR DELUXE

harap2 leh la hilangkan wrinkles yg ada tu kan...hopefully la....

than aku beli sekali mask untuk muka tuk tanggalkan bintik2 hitam & putih

BIOGLO CLEAR PORE DEEP CLEANSING MASK

untuk cantik punya pasal, ape pon sanggup... tapi muka ku ni tak cantik gak...... hahahaha......


bie cakap, beli mahal2 kalau tak pakai tak guna gak.....aku cakap, eehhh.... dah beli mesti la pakai hehehehe........






5 comments:

Liyana said...

pas pakai boleh wat testimonial..how was the product right? hehe

que_zul said...

ira, akak pun ada gari2 halus bwh mata tu..dr keje kat yishun dulu, pakia eyecream dr EL...bagus gak la....

tang bintik2 hitam tu, pun akak ada gak..ni la masalah org kulit cerah, nampak jer dot dot itu ini kan...baru2 ni jiran akak ada pakai satu produk ni..kulit dia bersih....akak pun tgh try gak la nih...baru pakai 2 hari..kesan lum ada lg...

ira_kecik said...

liyana : nak wat testimoni kena tunggu wrinkles dah hilang.... entah biler la wrinkles tu hilang...hehehe...

kak lina : tu la kan org pompuan nie ade jer masalah kat muka tu...hehehe... produk ape yg akak baru guna tu?

eynda said...

Akak ada wrinkles gak tapi buat tak tau je...nak kena tunggu org tegur kot baru nak tergedik cari produk hihi...

ira_kecik said...

hehe kak eynda sama la...kalau hubby ira tak tegur pon ira wat tak tau jer.......