Friday, June 22, 2012

2nd Celebration.......

Assalamualaikum.......


Hari isnin yg lepas (dah hari jumaat baru nak citer pasal hari isnin nyer story...) celebrate birthday bie lagi. Tapi kali nie buat kat kedai saje, just order2 dominos pizza than makan ramai2 kat kedai..... ye lah mana dan nak keluar bagai, tutup kedai jer dah kul baper mau semua kebulor tahan lapar....


So just layan gambar2 di hari kejadian saje lah ye.......



Pavlova yang sangat2 sedap......... aku order kat member JMC khas buat bie....



Domino's Pizza.... Nyum....Nyum....Nyum... semua sedap...



Beef Pepperoni



Aloha Chicken



Meat Mania


Dynamic Duo (Crazy Chicken Crunchies & Roasted Chicken Drummet)



sesi potong kek








3 comments:

MaMa sYahMi said...

waaa..sedapnya pavlova tuh...ada jual kat JB ea kak?kat ner?mira nak try buat tak buat2 lagi..coz tgk mcm susah jer...takot keletang keletung kat dapur si kecik pon nak nolong sekali..btw,salam blogger kak...thanks sudi singgah "uma" mira tuh...hepi rasanya ada kawan blog dari JB...huhu...

ira_kecik said...

nie kak ira tempah dengn kawan, dia dok area taman u.... thanks gak sudi singgah sini.... boleh kenal2 & jumpa2-an....

MaMa sYahMi said...

berapa dia charge? kene amek sendiri ke?btw,akak n asben bukak kedai dobi ea...kat ner tu?boleh jer jmpa2...nanti leh kita suai kenai..ni tak lama lagi raya..leh dtg beraya...hehe..