Friday, June 22, 2012

Alhamdulillah... Akhirnya....

Alhamdulillah.... akhirnya dapat gak pertukaran ujrah dari 3% ke 1% nie
padahal isi borang hape semua tu la dari awal tahun lepas lagi....
banyak nor la yg silap, saksi takde chop la, nak kena org gomen yg jawatan gred 41 la, 
sign cam tak original la, hape2 je lah.......

Tapi akhirnya hari selasa dpt sms dpd PTPTN bgtau yg pertuukaran ujrah tu dah berjaya.....
So makin kurang la jumlah hutang PTPTN yg nak kena bayo.... yeyeye....






2 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah ira, byk gak yg kurang tu...
heheh

ct rahani said...

tahniah ira.. rezeki baby jugak tuh.. :)