Tuesday, September 15, 2009

Berbuka Puasa di Rawa Steamboat

*Nie entry lama yerk tapi baru sekarang baru leh update*

Hari Sabtu yg lepas, ibu & ayah aku turun JB, so tido umah aku la, so aku plan nak bawak diorang berbuka kat Rawa Steamboat kat Taman Gaya tu..... dalam kul 3 lebih aku dah call untuk wat tempahan. Nasib baik aku call cepat sbb staff Rawa tu cakap hari tu memang ramai org yg tempah.

So, dalam kul 7 tu kitorang pon sampai la kat Rawa, tapi sebelum tu kitorang berjalan dulu kat TESCO Tebrau. Sampai jer kat Rawa tungam2 waktu berbuka.... memang ramai giler org, ada one big group kanak2 & beberapa org besar dah ada kat hujung kedai, mungkin tu cikgu sekolah 7 anak2 murid kot. Tak kisah lah janji utk aku sefamily memang dah ada tempat. Ape lagi kitornag pon memulakan lasesi membakar & memakan..... Dok kat situ sampai kul 8 lebih.... memang kekenyangan la .... Yg bestnyer, ibu,ayah & adik suka sgt makan kat situ, siap cakap nanti nak dtg lagi......

Meh layan gambar.......






2 comments:

Nana said...

peberet aku steambot nih

mohd hafiz said...

leh tolong bg contact num rawa x..???
please2...