Wednesday, September 16, 2009

Today Is My Last Day.....

TODAY IS MY LAST DAY AT YISHUN CONSTRUCTION SDN BHD




Selama 2 tahun aku berkhidmat kat company nie, akhirnya hari nie adalah hari terakhir aku bekerja di sini....selepas ini aku akan menjadi fulltime house wife.......



hmmmm.... so ape plan aku ek nanti????


cer korang bagi idea sikit?





8 comments:

CintaKu Iman said...

ira..naper nak jadi hsewife?? tapi kalau itu keputusan & pilihan ira kak nani doakan ira gembira..

eynda said...

Welkam to the club hehe...nak buat bisnes ker?? :-)

sari said...

salam Ira...
slmt ari raya utk ira n famili drpd ksari sekeluarga..
slmt juga mnjadi surirumahtangga...msti en hubby n balqis trharu dgn pengorbanan ira..lps ni byk ler masa nk berblog n melayan cute gurl tu yerk...apapun housewife tu satu kerjaya jugakkan so banggalah dgn diri sndiri ye...

Nana said...

ingatkan last day keje sebab nk cuti raya.klw ada bakat bole amik upah jahit manik.kakak dok umah gak jahit manik masyuk!

ira_kecik said...

thanks kak nani sebab doakan ira, ira terharu ada kawan cam kak nani....

ira_kecik said...

kak eynda, welcome to the club.... kak eynda plan nak wat bizz tu memang ada, dalam perancangan.... kalau dah approve plan tu akan di war2 kan di blog yer....

ira_kecik said...

selamat hari raya juga buat kak sari sekeluarga.... kak sari thanks yer.... ape2 pon ira tetap berbangga dengan ape jugak yg ira lakukan & keputusan yg ira buat

ira_kecik said...

nana, bukan cuti raya la tapi kuar terus dari company tu... hehehehe... suspan jer kan....ala.... aku tak geti la nak jahit manik, tapi kalau belajar tu ok gak kan lepas tu leh cari makan ek....