Wednesday, September 16, 2009

Home Spa......

Memula kena tengok berapa kolestrol dalam badan

Lepas dah check sumer baru lah les start wat spa, sape yg buat-----ayah, ibu, aku & bie... tapi gambar ibu takde la, lupa nak snap,gambar aku ada la ngan muka sememeh jer....

Ini lah periuk yg ada ramuan2 tuk spa nie, nanti kuar la wap2 dia kat dalam spa bag tu....

Lepas wat home spa nie kan, peratusan kolestrol dalam badan kitorang ada turun tau , tapi tak banyak la, kalau nak banayk turun kena la wat spa tu selalu. Kalau aku nak wat spa kena tunggu balik umah ibu la dulu.....

1 comment:

Nana said...

wah!! banyak siok weh..