Tuesday, August 25, 2015

Keistimewaan Premium Beautiful untuk Ibu Yang Menyusu

Start Ira buat bisnes Premium beautiful nie kan, ada la kawan-kawan yang dok tanya macam mana nak pakai PB kalau breastfeeding nie? Macam mana PB boleh bantu menambahkan susu badan?

So this entry Ira dedicate to semua ibu-ibu yang menyusu badan, sama jugak seperti Ira yang masih lagi breastfeed my 3 years old girl, Nur Badrina Nashwa.Premium Beautiful ni ada Far Infra Red (F.I.R) yang ditenun ke dalam setiap helaian benang fabrik. F.I.R nie yang banyak membantu dalam menambah susu badan ibu-ibu.

F.I.R pada Premium Beautiful akan membantu melancarkan peredaran darah di bahagian breast kita. Sebab  tu bila kita pakai kita akan rasa macam hangat atau warm tapi bukan panas ye. Bukan panas yang berpeluh-peluh tu tapi rasa hangat yang selesa. Bila darah kita mengalir dengan lebih lancar of course la rasa lebih hangatkan. Bila perjalanan darah lancar membantu juga dalam penghasilan susu badan. Sebab tu biasanya kalau susu badan tak berapa nak keluar or tak keluar, orang tua kata tersumbat, kita pergi urut dengan bidan kan. Untuk ape? Mesti la untuk lancarkan perjalanan darah di bahagian breast kita...

  • FIR yang terdapat pada Premium Beautiful juga akan menembusi jauh ke dalam tisu lembut kawasan payudara. Ini dapat membantu untuk mengurangkan bengkak , melegakan kesakitan dan yang paling penting meningkatkan proses sistem saliran limfa . 
  • Bukan itu sahaja, FIR juga sebenarnya akan merangsang dan mempercepatkan peredaran darah dalam payudara. Meningkatkan peredaran darah pada setiap peringkat adalah kunci kepada sel-sel yang sihat .  
  • F.I.R. mengembangkan saluran darah kecil dan kapilari, melegakan bengkak & sakit serta mempercepatkan proses saliran limfa melalui nodus limfa . 
  • FIR juga merangsang perubahan metabolik dalam sel-sel hidup . Ini membantu untuk menghasilkan tenaga untuk proses penting dan membantu dengan penghapusan zarah sisa yang dihasilkan daripada proses metabolik . 
  • F.I.R. adalah baik untuk tisu payudara dan akan membantu mengurangkan sebarang pengumpulan bertakung atau cecair limfa di dalam dan sekitar sel-sel .

So, di sini kita dapat tau yang Premium Beautiful ni membantu untuk seimbangkan hormon selain melancarkan peredaran darah terutama di bahagian payudara untuk menghasilkan susu badan lebih banyak daripada biasa. Cup Long Bra Premium Beautiful yang berbentuk piramid pula dapat mengelakkan ibu-ibu mengalami masalah puting payudara tenggelam. Ini kerana bra biasa kebanyakannya berbentuk bulat dan menekan puting payudara.

Jadi, untuk ibu-ibu yang bercadang untuk breastfeeding, yang sedang breastfeeding anak, ira memang sarankan untuk memakai Premium Beautiful. Dapat hasilkan susu badan yang banyak untuk si kecil, dan susu itu pula susu yang lebih baik dan berkualiti sebab Premium Beautiful juga membantu untuk detox badan ibu-ibu. Tak susah pon nak breastfeed dengan memakai Premium Beautiful ni, just selak bahagian lace cup Long Bra dan turunkan ke bawah, dah boleh terus menyusukan si kecil. Bila kita selak baju untuk breastfeed, bahagian badan kita pon tak terlihat sekali dan bahagian perut kita pon tertutup.Untuk maklumat lanjut dan trial premium Beautiful percuma boleh contact Ira

Call/text/whatsapp: 012-7307047
Facebook: Ira Zainal
Instagram: ira_zainal
Email: nazirazainal82@gmail.comNo comments: