Thursday, July 16, 2009

Shopping Baju Balqis

Hari tu gi Angsana coz nak cari hadiah tuk gathering JMC hari sabtu nie, sambil2 tu gi window shopping sekali, tetiba bila gi kat UO ada baju budak2 murah plak tu, so aku pon belek2 la sambil cari2 mana yg berkenan utk balqis, aku nie dah lama tak belikan baju tuk balqis tau.... kesian dia...... so tu la baju yg aku berkenan jer.... yg lain pon ada gak, tapi sumer nyer besar gedabak..... cam tak sesuai plak ngn balqis, nie pon aku beli just utk baju pakai harian jer......After beli baju balqis tu baru la aku cari hadiah tuk gathering tu. Ape hadiah nyer....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

mana leh tunjuk kat sini, nanti dah tak surprise la....... After gathering baru leh tunjuk k.....hehehe.....







9 comments:

CintaKu Iman said...

oo ada gathering upernyer....mesti meriah gitu..comey baju balqish..

ira_kecik said...

aah, ada gathering geng forum.... nanti i update kat blog eh pasal gathering tu

ct rahani said...

owh ira duk jb ek.. jb kt ner.. hehehe..

kt angsana mmg ngah saleskan.. aritu gi angsana sempat gak akak merembat bj utk aidil.. tp bj bb girl la plg geram tgk.. cantik2 tuh.. huhuhu..

ct rahani said...

opss.. kepochi jap.. forum mana ira join nih.. hehehe..

eriey said...

chanteks bju ank gurl nih..geram tengok..heh heh ank eri hero seme..huhu

ira_kecik said...

kak ct.... ira dok kat taman kemas dekat ngn hospital permai tu...... ira join forum cari.com.my

kak ct pon join forum gak ke? forum mana?

ira_kecik said...

eriey try la lagi..... dapat kan baby gurl plak.....

ct rahani said...

ira.. akak join forum sama ngan k.lin.. forum mesra.. kenal k.lin dr situ la.. :)

ira_kecik said...

ooo..... kak lina dulu keja kat tempat kita keje nie, kita take over her place... sebab tu kenal