Monday, October 19, 2009

My Birthday Celebration

Macam la best sangat aku nyer birthday celebration, hehehe.... pada hal bie just bawak aku gi makan kat Secret Recepie jer.... itu pon sampai kat SR JJ Tebrau dah kul 9 lebih sebab sebelum tu gi beraya umah kawan bie dulu kat taman ape entah dekat2 ngn johor jaya.....


So, dah sampai SR kitorang pon order la makanan, aku tak order cake pon sebab takut tak habis, jadi aku order spaghetti bolognaise ngan ice lemon tea, bie plak order fish & chips ngan hot chocolate



Sementara tunggu makanan sampai ape lagi bergambar ler kami anak beranak nie.....




Makanan dah sampai ape lagi..... melantak ler............. oh korang nak tau ape hadiah yang aku dapat daripada bie sempena besday aku nie....


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v






Nokia E71




Thanks bie.....mmmmuuuuuuaaaaahhhhhhh!!!!






8 comments:

CintaKu Iman said...

woww bestnyer Ira...it was my dream hp jugak tau!!!! btw u deserved la ira.......hepi belated...mine is 27 Oct..hehehe

ira_kecik said...

thanks kak nani.... i tak lupa la kak nani birthday u.....

Shida said...

wahhhh..ira,lumayan sungguh hadiah birthday..hehe..bilalah kak shida dpt merasa e71 tu kan..huhuhu..camaner jd housewife skrg?best tak?teringin nk jmpa ira time kak blk kota tinggi tau..

eriey said...

bestnyer dpt adiah hset lg..hepi belated bufday..

ira_kecik said...

kak shida, ira pon tak sangka hubby nak beri hadiah tu, sebab ira nie memang dah lama tak tukar hp, yg ira guna dulu pon hp ayah ira, tahan lagi hp tu tak rosak pon tu yg memang malas nak tukar, tapi bila hubby dah belikan so kita guna jer la....

ok jer jadi housewife, sibuk urus umah ngn anak jer la.... kak shida kalau balik johor bagi tau la so leh jumpa....

ira_kecik said...

hai eriey, thanks.....

iNa said...

happy birthday ira..
moga pjg umur n murah2 rezeki slalu...

psstt..
bestnye hadiah birthday... :)

ira_kecik said...

thanks ina...... alhamdulillah rezeki.....hahahaha