Tuesday, May 04, 2010

Kuda Ku Lari.....

"Kuda ku lari gagah berani....

Lari lari.... Kuda ku lari......"

Hehehehe..... nyanyi lak ari nie ek....... sebenar nyer buka la aku nak citer pasal kuda nie.....

Tapi aku nak citer pasal kuda yg ini

v

v

v



Comel tak kuda balqis nie..... beli kat bazar tepian sungai kat Bandar Kota Tinggi. Jalan2 kat bazar tu waktu malam sekali ternampak la satu kedai jual mainan ada kuda nie. Aku memang mencari menan nie, selalu jumpa tanya harga mesti mahal lebih dpd RM30. Tapi yg aku beli nie just RM20 jer.... tokey tu mintak RM25 aku cakap aku tak nak beli lah terus dia bagi RM20 sebab dah last. Hahahaha rezeki Balqis la nak dapat kuda nie......








9 comments:

Sis-Lin said...

kekeke gelak guling2 taw baca en3 nie,..hahahahaha

makcikrehan said...

nak tompang buleh dak balqisssss??? hehehehe

makcikrehan said...

nak tompang buleh dak balqisssss??? hehehehe

sweets said...

comei balqis...
rindu betul akak nk balik kota..
mak ayh nk dtg sini bln dpn cuti sek.
tu yg x balik sana...

eynda said...

Pandai ira psiko tokey tu ek hehe...akak pun selalu buat macam tu...best la balqis dapat bela kuda :-D

ira_kecik said...

sis lin: gelak guling2 eh ingatkan kuda ape lah kan... sekali kuda hitam aduh....

ira_kecik said...

MR: tak leh, mama nak naik pon balqis tak bagi tau......wakakakaka..

ira_kecik said...

kak sweets: takper la kak sweets, turn diorang nak jln ke klate plak... nanti cuti skool yg lg satu kak sweets plak balik kota....

ira_kecik said...

kak eynda: aah la kak eynda, kalau tak wat camtu memang ler diorang nie letak harga mahal2.... kalau dapat bela kuda betul lg best... tapi mana nak cari yg harga dia cam kuda nie....hehehehe