Monday, August 10, 2009

Geram...............

Geram sangat2....................


Aku tak leh bukak blog kawan2 la kat ofis nie...................

Nak kata ada virus, pc aku nie baru jer balik dari di re-format..... tetiba tak leh plak nak bukak blog korang.........

So nampak gaya, blog korang aku bukak kat umah jer la........ confirm memang tak sempat nak baca semua org nyer blog, sebab mana nak wat kerja umah lagi, than mesti berebut ngn bie nyer...... than nanti balqis pon sibuk nak main mouse gak............

Friends...........

Kalau aku tak sempat jenguk2 blog u all, jgn marah eh.......... insyaAllah kalau aku jenguk blog korang, aku leave comment eh.......




Sorry........................




** mencik tau ngn pc ofis nie........









9 comments:

MuMMy 2 Haqq said...

xpee..ape nak dibuatkan..sabau aje la..

iNa said...

patut la ira senyap je...
huhu..
ape nk wat..sabo yer...sabo.......

adha said...

alahai... sabo jek la... msti ko boring giler.. huk3

ira_kecik said...

hwaaa.... kak rina... boring ler hidup ku......


ina..... tu la pasal..... mencik tau pc kat ofis nie......


del..... boring giler2 la wei.... kang nanti kalau aku balik umah kang berebut plak lappy ngn laki aku sabor jer la.....

Nana said...

ala ciannye..

m@ said...

hai ira...:)
penangan blog ni hebat kan..sabar k...lepas ni balas dendam puas2..;)

ira_kecik said...

nana, kesian kan aku.... nasib baik ler ada fb leh gak hilangkan boring....


ma.... betul la penangan blog nie kuat kalau tak tgk sehari cam tak keruan jer.....

que_zul said...

ira, suh jerk CCN tu beli komputer baru...

ira_kecik said...

kak lina.... nak sgt la si CCN tu nak beli komputer baru... kan dia tu kedekutttt.......hehehe....