Thursday, August 06, 2009

Spaghetti

Aku nie dari 2 minggu lepas nak nor makan spaghetti tapi asik tak dapat jer...... (jgn ada yg ingat aku mengidam ok), so lepas balik dari klinik ari tu, terus kuar kan barang2 nak masak spaghetti..... berkuntau kat dapur akhirnya siap lah spaghetti aku yg tak seberapa tu (gambar atas). Than di sebabkan tak puas lagi makan esoknyer masa aku mc, dok kat umah sorang malas nak masak lunch lauk bagai so aku masak lagi spaghetti, disebabkan ada udang yg tinggal sikit, so aku jadikan dia rencah tuk spaghetti aku...... jadi lah seperti gambar yg kat bawah tu....... tak kisah la kan janji perut aku kenyang.......hahaha......... walaupon rupa nyer tak la menarik sgt tapi sedap woooo............ hehehe puji diri sendiri..... wakakaka......



7 comments:

eynda said...

Kreatif hehe...janji perut kenyang kan.... :-)

eriey said...

rajin tol masak spageti..eriey xpernah lg buat sendiri..kena cuba nih..mcm terliur jerkkk...hehe

ira_kecik said...

hehehe kak eynda... betul janji perut kenyang kita pon senang.....

ira_kecik said...

ala.... bukan rajin la eriey, tu malas namanyer.... kalau rajin dah siap masak nasi siap berlauk lagi.... nie malas jadi masak satu jenis makanan jer... hehehe

Nana said...

sedapnye..
dah lama xmasak
kekasih ati aku suke sgt mkn spageti ni

iNa said...

nyum...nyum..sedapnyeeeeeee....
terliur tgk.. :)

ira_kecik said...

wah nana.... nanti kalau laki ko balik nanti leh la masak.....


ina.... sedap eh.... hehehe masak la....