Saturday, August 08, 2009

Weekend

Hai friends........... Salam Sabtu.....

Sekejap jer dah hujung minggu kan, hari nie dah sabtu, esok ahad, lusa dah isnin balik..... dah start kerja balik...... hmmmmm cam cepat jer masa berlalu....... baru hari isnin tup2 eh dah hari jumaat...... cepat jer kan????


Bila dah hari sabtu, mesti la dah plan aktivit2 yg nak dibuat kan, same to me too... aku pon dah ada plan gak tuk hari nie & ahad. Hari nie sabtu, biasa la aku memang kerja hari sabtu, half day.... than petang plak tunggu bie balik kerja than nak gi umah BP (JMC's member) kat Tiram, ada majlis hari jadi anak dia, Adib yg ke 4 tahun...... after that terus jer nak balik ke Bandar Penawar....... rasa cam lama dah tak balik umah ibu ngn ayah....... ibu ngn ayah pon dah rindu ngn cucu dia tu, hari2 telefon nak dengar suara balqis.... hehehe padahal baru jer 2 minggu lepas dah jumpa.... biasa la kan dah namanyer cucu pertama..... mesti lah rindu.......


Hari ahad plak, just lepak2 kat umah jer lah..... nak kuar ke mana lagi kan kalau dah kat umah ibu tu, melainkan kalau ayah plan nak ke kota tinggi town, so ikut jer la.....lagi pon sekarang nie dengan H1N1 lagi, takut gak nak kuar jalan2 nie, tapi aku rasa cam nak ajak ayah balik kampung sebab cam dah lama tak balik, dah la last week aku tak balik masa mak ngah wat kenduri sebab nyer bie kena kerja ari sabtu ngn ahad..... so tak dapat la balik..... ingatkan minggu nie nak balik ler...... than plan yg lain belum terfikir lagi...... just wait & see, mana la tau ada plan mendadak ke kan..... kang paln awal2 nie sekali tak jadi.... hmmmm haru jer.....


So friends....... happy weekend........ have a nice day....... take care.........






2 comments:

MoMMy 2 Haqq said...

mmg betol..skang takut nak kuar tempat crowded2..

ira_kecik said...

tu la pasal.... kita bukan nyer tau kan org tu ada H1N1 ke tak kan... mintak2 dijauhkan la daripada penyakit2 tu.....