Thursday, May 21, 2009

Balqis Bertudung

hehehe..... sumer nyer bermula ngn papa balqis ler..... suka sangat pakai kan balqis ngn mama nyer tudung pastu amik gambo.hik....hik...hik....

so semalam lunch time g ler jenjalan kat kipmart sebab ofismate, pra nak g beli beg tangan tuk hadiah kawan dia, sambil jalan2 tu terpandang la tudung budak nie, tgk cam cute jer nanti kalau balqis pakai, so aku pon beli lah..... tak sabar nie nak sampai umah, nak pakai kan tudung tu kat dia......

ni la dia si balqis yg comel bertudung










nampak ler gigi 2 batang tu.....

3 comments:

CintaKu Iman said...

aloh tomey nyer Balqis pakai tudung heheh ketawa sampai mata x nampak...comey ehk ira tudung tuh..nantilah nak belikan iman satu gak!!!!!

ira_kecik said...

aah..... geram tau tgk muka dia cute jer.... tapi kejap jer tu kak nani, pastu dia dah rimas....

mizzblackbeauty said...

sooo damn.... cute& sweet tau.nanti bila jumpa leh gigit pipi yg tembam itew......