Saturday, May 30, 2009

My new signature

hai kawan2............... saje jer nak tunjuk signature aku yg baru....... itu pon sebab terbaca entry Nana (ibudamia). Kat dalam entry dia tu ada la letak cara2 nak create signature nie.... kalau korang rajin leh la try ek.

Jap g nak balik penawar nak g wedding D-lah, nanti aku amik gambo eh pastu nanti aku masuk kan dalam blog eh..... tungggggguuuuuu.....................

1 comment:

Nana said...

eh..eh..nama kita ada plak tersebut kat sini,
patut la tersedak2 tadi.hehehe...