Tuesday, June 15, 2010

Creative Blogger Award

Lama sungguh aku tak dapat award. Sekali bila dah dapat nie rasa gembira lah kan. Sebenarnya tadi jalan2 kat umah Sue sekli ternampak la nama aku kat senarai org2 yg dia nak bagi award tu. So ape lagi dengan pantas la aku amik and wat entry.......

[1]. Copy dan pastekan pada blog korang.
[2]. Buat 1 Entry Tentang Award ini.
[3]. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut.
[4]. Senaraikan 5 blogger sebagai penerima Award.
[5]. Beritahu penerima Award supaya dia tahu yang dia adalah penerima Award

Kepada Sue, terima kasih banyak2 atas pemberian award nie..... cantik.....:) Nie lah award yg aku dapat.....

So, aku dah dapat award nie aku nak lah gak kongsi dengan

1) nana

2) uda

3) ct rahani

4) sis lin

5) sis posh

1 comment:

Nana said...

k nanti aku amek tq..ehhe