Monday, June 14, 2010

Srapan Di Mana????

Assalamualaikum.........

Dah sarapan semua???? Mestilah dah kan tengok la jam dah kul baper........ hehehehehe

Ari nie nak citer pasal sarapan ye semua.... tapi bukan sarapan utk hari ini tapi sarapan hari semalam..... maklum la semalam kan hari minggu..... Biasanya hari minggu aku satu family akan sarapan kat kedai jer lepas tu terus kuar gi jelan2 or gi umah mil, kalau aku balik umah parents aku kat Kota memang sarapan kat rumah la......

Memandang kan semalam aku malas nak kuar, so aku decide nak sarapan kat rumah jer. Lagipon aku nak mengemas umah, nak buang barang2 yg tak boleh nak guna lagi, nak tukar langsir sumer..... so tu yg malas nak sarap kat luar. Lgpon petang baru nak ke rumah mil, so pagi tu siap kan la keje ape yg patut.

Selepas masak2 kat dapur, so siap la menu sarapan aku yg ringkas tapi mengenyangkan. Aku just masak baked bean, goreng daging burger, telur mata lembu, nugget ayam & fries jer..... Fries & nugget ayam tu nak perabis kan stok kat umah nie......... So lepas breakfast mula la projek kami laki bini mengemas umah..... sampai ke tengah hari kami mengemas,

Than, kul 2.30 petang ada org nak jumpa nak tengok rumah nak sewa. Lepas dah jumpa org yg nak sewa rumah kami tu terus la kami ke rumah mil kat Johor Jaya & stay kat sana sampai malam............

daging burger & telur mata lembu

baked bean

nugget ayam

fries yg dah tinggal seredak jer....

4 comments:

makcikrehan said...

bikin lapar di pagi hari..huhu

CintaKu Iman said...

Ira u nak pindah ke?

ira_kecik said...

MR: sorry ar bikin lapar.....

ira_kecik said...

kak nani: tak pindah la, saje jer kemas barang2 yg tak pakai...... menyemak ar rumah... wat sakit mata jer.....