Wednesday, January 06, 2010

Hadiah Cabutan Bertuah

Sebelum citer cuti kat Cameron, nak tunjuk hadiah cabutan bertuah & hadiah game yg bie dapat kat Gambang.

Nie lah no bertuah kami..... No. 48 & 37

Yg besar tu hadiah bie menang game "wheel of fortune" & yg kecik tu hadiah cabutan bertuah dinner malam pertama.

Nie lah barangnya..... pasu bunga & air terjun buatan yg kecik

Nie plak hadiah cabutan bertuah dinner malam ke2, dapat gift voucher dari Jusco RM40



4 comments:

adha said...

ira
napa da tak join forum??? rindu ko jugak...

iNa said...

kiutnye hadiah.... :)

Nana said...

wah banyak nye dpt adiah

ira_kecik said...

del: sibuk sikit ar del.... nak join gak forum tapi dak kecik nie jeles ar bila aku ngadap lappy lelama....

ina: aah kan kecik2 & kiut hadiah nye....tapi yg air terjun tu pon kecik2 mahal gak harga dia bila ira survey kat kedai.

nana: hehehe nana tu la lucky day kitorang... bleh kena plak 2 no tu, than laki aku menang plak main game. last family day tak dapat ape langsung.