Wednesday, March 17, 2010

Celebrate @ Senibong

Semalam malam kami celebrate our wedding anniversary dengan gi dinner kat Senibong je..... takde bagi2 hadiah pon, tak geti ar & tak biasa pon bagi2 hadiah sejak belom kawin lagi....Kat Senibong tu banyak seafood restaurant, salah satunya restaurant yg kami makan nie ler (tak ingat nama restaurant, pon tak ingat nak snap signboard dia)



jus tembikai utk aku & limau suam utk bie, 2 gelas air suam...

sotong goreng tepung

siakap 3 rasa....pedas tapi sedap

kailan ikan masin

ketam blackpapper

mama tgh potongkan sotong utk balqis

bie yg tgh syok mkn

gelap plak gambar nie, belakang tu laut sebenarnya....

balqis tgh makan sotong goreng tepung....



6 comments:

Nana said...

wah sedapnye weh terlior makcik..
ritu trn jb konon nk try makan sini tp katanye weken sure penuh la xjadi la mkn situ

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

senibong...
wow, beshnye.. pestime pegi kt situ time ikt hubby de meeting sana..
yummy, ketam black pepper peberet hubby i tu..
kalo time ye onshore, wajib mkn ketam.. =D

ira_kecik said...

nana : aah situ kalau weken mmg penuh, tapi servis dia cepat, ok jer kalau nak gi.....

ira_kecik said...

leily : hubby ira pon suka ketam, tak kira lah masak ape pon janji ketam... ari tu balik kg cari gak xde, tu yg bila gi mkn kat senibong nie order ketam....

Mummy Chubby said...

kat c2 mahei skit la ira...mummy suka lepak nasi lemak senibong tuh...dah try seafood kat sg danga...?besh gak kat c2..hihi

ira_kecik said...

nasi lemak senibong tu pon ira suka gak, tapi dah lama tak gi, selalu gi nasi lemak kulai.... seafod kat danga tu baru sekali jer gi, tapi x suka sgt sbb tmpt dia gelap.