Tuesday, March 09, 2010

Langkawi - Part 2

Lepas balik dari Underwater World, kitorang terus balik bilik, rehat, mandi. lepas maghrib kitorang keluar gi main bowling, maklum la malam bukan ada ape aktiviti yg boleh dilakukan. Kitorang main bowling kat Jetty Point. Habis main bowling dah kul 11 malam terus gi makan malam & tido............




dak kecik nie pon nak main gak.....



Ampang Bowling



Hari terakhir di Langkawi, pagi2 lagi dah keluar gi ke Jetty Point sebab nak beli tiket feri balik, than terus gi sarapan. After dah isi perut semua terus ke Dataran Lang.




pemandangan Dataran Lang dari jauh



sejarah Dataran Lang



pemandangan Jetty Point dari Dataran Lang





gambar kenangan dengan Helang




Dari Dataran Lang, kitorang terus gi kedai2 yg ada jual coklat ler......... Ape lagi memborong beli coklat la..... Habis beratus gak la utk coklat sahaja...... Maklum ler laki bini hantu coklat. Tu aku la.... ibu ngan ayah pon habis beratus gak utk coklat......



coklat2...nyum2....



rambang mata kan???



Selepas memborong coklat, kitorang gi ke Idaman Suri plak, alah tempat yg jual pinggan mangkuk tu, tak beli pon saje cuci mata, ibu jer la yg beli. kang kalau aku pon beli mana nak letak nanti dlm Citra ku itu.......... Dari Idaman Suri terus balik ke motel utk kemas barang2, than makan lunch terus check out, coz kalmi dah nak balik feri pukul 2.30 petang, sampai ke Kuala Perlis pon dah petang, terus la kami menuju ke destinasi seterusnya iaitu Penang.......




Tunggu cerita di Penang next entry ye....






2 comments:

Nana said...

wah g jenjalan langkawi ek bezznye aku dah lama xg

ira_kecik said...

gi la nana ajak amrul gi.....leh bawak damia jalan2....