Friday, March 26, 2010

Dah setahun rupanya blog TDL

click kalau tak nampak......

Tadi saje je lah aku bukak balik blog Archive saje nak tgk entry lama, sekali aku terperasan rupanya aku mula2 wujudkan blog truely deeply love nie pada bulan March 2009, iaitu pada 20.03.2009. Maksudnya blog TDL nie dah setahun ler bulan nie......huhuhu punya lah aku nie tak perasan............ kalau tak leh la wat contest ke atau giveaway ke.........

Ish ish ish..... ape lah tuan punya blog nie...........itu pon leh tak perasan ka.......

12 comments:

POSH76 said...

congrate 1st anniversarry...keep blogging taw hehe

Shida said...

congrats to TDL blog..dah setahun kak..keep blogging..
ira,amik award kat blog akak yer..:)

Nana said...

hehe aku kan baru je minggu lepas godek2 blog kan pastu aku dah tanda date aku start berblogging, bulan 5 nanti ckp setahun, aku nak buat entry khas bila dah ckp setahun ehehehe

adha said...

selamat ulang tahun.....

** cm best jek funfair tu...

ct rahani said...

hepi 1st anniversary to blog TDL..:p

ira_kecik said...

sis posh: tq sis.... mesti berblogging... kalau tak bukak blog satu hari cam tak sah gitu....

ira_kecik said...

kak shida: tq kak shida...nanti ira gi amik eh....

ira_kecik said...

nana: nasib baik ko dah tgk awal2...jgn jd cam aku nie ha dah lepas seminggu baru ler perasan....hehehe

ira_kecik said...

del: tq del.....best wooo itu fun fair....

ira_kecik said...

ct: tq ct....

eynda said...

Hepi besday to blog ira...keep on blogging ;-)

ira_kecik said...

kak eynda: tq kak eynda, insyaAllah akan tingkatkan usaha utk berblogging....cewah.....