Thursday, April 29, 2010

Wasiat Untuk Aku

Huhuhu.... aku dapat satu wasiat. Hah! wasiat???? Nak dapat rete ke???? Wah sape la yg bermurah hati nak bagi wasiat rete kat aku nie...... Kalau la rete yg aku dapat alangkah gumbira rasa di hati. Tapi seenor nyer bukan wasiat rete tu yg aku dapat. Wasiat ini yg aku dapat


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v




kene gak la amik, dah nama wasiat kan........



1. Thank & link the person that gave you the cow


- time kasih bebanyak ler omey seab bagi akak en. lem yg besor nie....



2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active


- Kak Shida


-Kak shikin


-Sue


-Nana


-Sis Lin


-Kak Sweets


- Chik Na



3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...


- amik lah ye wasiat nie & jagalah seperti kamu menjaga diri sendiri.....hehehe....



4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv


- baring kat sofa


- tengok info lepas nie ada citer ape plak..


- mesti ada majalah, time iklan bleh baca...



5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan


- entah ek, pernah makan makanan pelik ke tak pernah, tak ingat la....



6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK


- ada lah dlm 200 lebih....



7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???


- ibu yg kenalkan & masa tu ibu bawak dia dtg my ofis & kitorang kuar lunch ber3.....




* So sape yg dapat wasiat nie silalah buat ye...... jgn tak buat.....





2 comments:

makcikrehan said...

hahahaha klakar lah.. ingatkan wasiat apa lak tadi

ira_kecik said...

hehehehe....ingatkan wasiat ape lah ek... sekali wasiat en. lembu plak...... ira pon ingat kan memula tu wasiat ape gak la kan....