Friday, June 12, 2009

Award......






Dapat award lagi..... kali nie award pon dari nana aka ibudamia.... 2 lagi award nyer.....cantik....



Thanks Nana, walaupon kita tak pernah jumpa tapi ko tak pernah lupa nak abgi award kat aku.... kalau ada jodoh kita jumpa eh.... cam la dekat, tapi aku dekat ngn hubby mu.... hahaha hubby ko kat kluang kan???


Tapi bila dah ada award nie, biasa la ada la syarat2 nyer....ni ha syarat2 nyer:


1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link. (done)


2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award (sape2 yg singah blog aku nie meh amik award nie & letak akt blog korang eh)



3 comments:

Nana said...

hehe..ira yes huby ku kt kluang.ko johor kat mana ek?hjn bln ni aku turun kluang.

ira_kecik said...

nana aku kat jb, tapi kalau ko turun kluang , leh la kita berjumpaan..... aku g kluang jumpa ko....

Nana said...

hehe..ok ira,klw xde aral beres aje...ada ym x??