Saturday, June 27, 2009

UiTM Melaka

Hari nie merupakan hari pendaftaran bagi semua pelajar2 baru UiTM, temasuk ler adik aku, Bibi..... Dia dapat tempat kat UiTM Melaka cawangan bandar, maksudnye kampus dia tu kat area bandar Melaka la, berdekatan ngn bus station Melaka yg lama, bukan Melaka Sentral tau..... Kat UiTM tu Bibi amik course Business Managemant. So malam tadi parents aku gi la menuju ke umah Mak busu kat Tangkak, so ari nie dari Tangkak ke Melaka la plak, dekat sikit kan.......... Bibi nie dari matrik asyik dapat tempat dekat2 jer, matrik kat Kolej Matrikulasi Johor, Tangkak skrg degree kat UiTM Melaka plak, hmmmmm dekat gak...... Aku jugak yg bljar jauh2.....huhuhuhu......


Ape2 pon, to Bibi, sorry kakak tak leh hantar sebab kakak kerja, tapi malam nie kakak gi umah Mak busu, esok nak jalan2...... jgn jeles.......... Selamat menempuh sesi pembelajaran yg baru, good luck, jgn banyak main & jaga diri bebaik........





3 comments:

Fariena said...

gi Tangkak makan durian yer...bawa la balik sikit kat kami nie....hehehe

ira_kecik said...

insyaAllah..... hehehe pastu nak kasi camno? pos buleh ke? kang bebau satu post opis..... hahahaha

mizzblackbeauty said...

seronok betul sik jenjalan jekan.Congrats to bibi & semoga berjaya menjadi pelajar cemerlang.