Wednesday, June 17, 2009

Contest Model Bertudung.......

Tadi aku singgah la blog mama aqish sekali terpandang la banner "Contest Model Bertudung " nie, so ape lagi dah namanyer contest mesti la nak sertai kan..... hahaha ayat skema.... tapi seperti biasa, mesti mencukupi syarat2 yg ditetapkan...... Syarat2 nyer leh la tgk kat blog ummie_mirahaziq. Tapi kalau korang malas, meh aku letak kat sini dia nyer syarat2:



Syarat2nya adalah seperti berikut:


1. Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq

2.Upload banner contest kat sidebar anda

3.Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda.- model boleh sesiapa sahaja..anda sendiri..anak...suami..adik..kakak..ibu..ayah..nenek..- Jenis tudung yang boleh di modelkan adalah tudung ekin,selendang,ariani,selendang siffon,munawarah,syiria,shawal,tudung aziha n latest tudung bawal ler...

4. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini.

5. Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik..

6. Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung...


TAPI!!!!!!!! hanya satu gambar utk satu penyertaan sahaja ye...........

Aku nie kira dah mencukupi syarat2 yg ditetapkan la, so leh la aku menjoin contest nie...... memandangkan dah biasa tgk aku bertudung kan, so kali nie aku nak letak gambar balqis bertudung plak...... mesti comel jer.......




balqis bertudung.......






10 comments:

iNa said...

alahai...tersangat la comeiii nyeee..
geram tul tgk.....nk gigit2..

CintaKu Iman said...

ira....comey mesti menang si balqis nih..go balqis go balqish...

que_zul said...

ya ampun, comel banget ini qiss...kalo auntie dapat, auntie cubit2 pipi itu..semnagat nyer...berapa kilo ni?

ira_kecik said...

ina..... gigit, jgn tak gigit..... hahaha mama dia pon kengkadang gigit gak.... hahaha....

ira_kecik said...

thanks kak nani...... kalau ada rezeki balqis ada la.....InsyaAllah....

ira_kecik said...

masa tu baru 7 kg jer kak lina, sekarang nie dah 8 kg kot...

que_zul said...

makin besra qiss ni, ikut muka fairuz lak...ketembaman ikut ira...hehehehhe

ira_kecik said...

Aah sumer org cakap muka balqis nie ikut myka fairus..... tembam cam kita ek, tak pe cute.... wakakakaka.....

een said...

terima kasih ira coz sudi join contest kiter...ader rezeki ader la yerk..

ira_kecik said...

sama2 een.... harap2 ada la rezeki nyer tu..... insyaAllah.....