Friday, June 19, 2009

Happy Father's Day

Kat atas tu ayah ku yg tersayang......... tahun nie umur dia masuk 60 tahun, selama tu jugak la dia menjaga aku adik beradik dengan baik & sempurna sekali..... Ayah bekerja kuat tuk cari rezeki tuk sekolahkan kami adik beradik.....sampai la aku berjaya ke menara gading (UUM), bibi bakal menjejak kan kaki ke menara gading (tak tau lagi kat mana, minggu depan daftar) & adik amad (form 5, SPM tahun nie). Walaupon umur ayah dah 60 tahun tapi ayah masih sihat walafiat lagi.... siap leh main badminton, main bowling...... bleh drive jauh......... Walaupon muka ayah tu nampak cam garang (tapi dulu2 memang garang, sampai budak kelas aku pon takut nak dtg umah) tapi sebenarnyer ayah tak lah garang, ayah sporting & kelakar gak...... ape2 pon aku memang sayang sgt2 kat ayah...... ayah u are everything to me, ibu, bibi, & amad.......

Sempena Fathers's Day yg akan datang pada 21 June 2009 nie, aku nak mengucapkan Selamat hari Bapa, semoga ayah berbahagia dengan family tersayang termasuk la cucu ayah yang comel tu.......



8 comments:

mizzblackbeauty said...

amboi free sesangat cik ira leh update blog sentiasa nie...jeles tau akak sal tengah bz sangat.Ok lah nak wish all father happy father's day.

que_zul said...

yishun tarak kerja kaa?...ataupun cn chuah tu tarak?..hehehe....apapun, kerja kat situ memang ler freedom but sakit hati...hehe...yg baik tak nampak..yg tahu, bos burukkan pekerja jer...ecehh...edisi lepaskan marah kat c****..dpn kite, hmmm pijak semut tak mati...blkg kite, amboiii, ckp mcm2...

Nana said...

weh ko xjoin ke contest fahter day utk kita ngan bapak plak,bukan ank2 ngan bpknye.

iNa said...

Happy Father's Day.. :)

ira_kecik said...

wakakakaka.........
bukan takde keje, tapi sambil2..... curi2 masa.......

ira_kecik said...

betul la kak lina...... sakit hati jer kan.... tapi nak wat camner, kena keja gak la...... cn C**** tu memang tak masuk, seminggu sekali ke dua kali jer masuk..... kira ofis nie cam ana yg punya....hahahaha

ira_kecik said...

nana aku tak join la contest tu, sebab kat pc nie takde gambo aku ngn ayah aku berdua jer.....

ira_kecik said...

ina thanks..... happy fathers day too