Wednesday, June 17, 2009

Ibu Dah Selamat Operate


Akhirnya ibu ku tersayang selamat menjalani pembedahan mata utk buang selaput (kateraks) di mata kiri nyer..... setelah beberapa lama tertangguh hasrat tu, sebab nyer........ buat appoinment ngn hospital gomen tapi ada jer hal yg menyebabkan ibu tak leh operate, high blood la, mata merah lah, ubat tak de lah, doktor tak de lah...... macam2..... dah lama sangat bertangguh nanti mata ibu rosak lagi teruk plak.... akhir nye ibu buat dicision utk buat pembedahan kat hospital swasta...... senang mingu lepas dtg chekup, minggu nie terus operate mata..... sekarang ibu pon dah balik umah...... berehat............. mata pon dah terang.......
For Ibu, semoga cepat sembuh, mata terang, nanti lepas tu buat operation mata sebelah kanan pulak ye.....






5 comments:

iNa said...

Moga cpt sembuh... :)

ira_kecik said...

thanks..... harap2 begitu la.....

Nana said...

ira semoga mak kau cpt sembuh ek..
kim salam kt mak.ceh mcm kenal je..heheh

ira_kecik said...

nana..... thanks....insyaAllah aku sampaikan salam ko, walaupon ibu aku tak kenal ko.....

mizzblackbeauty said...

bilang auntie yang me wish her...speedy recovery.