Monday, June 15, 2009

Majlis Pertunangan My Cousin eps 1

Tarikh : 13.06.2009 , Sabtu
Tempat : No. 53 Jalan Belibis 11, Taman Perling
Masa : Selepas Zohor
Acara : Majlis Pertunangan Rafikah & Razali
Tetamu : Sedara terdekat jer..... ngan ada la 2, 3 org kawan perantin....



Hari Sabtu yg lepas merupakan hari yg gembira buat cousin aku yg paling rapat aka tersayang ler Cik Pika...sebabnyer hari tu merupakan hari pertunangan dia dgn bf dia la.....Razali namanyer.... org nyer? TUNGGU!!!!! mana leh enterprem awal2... hehehehe.....


Diorang nie cam aku ngn bie gak la, kawan tak lama terus tunang. So perjanjian nyer ialah bertunang selama setahun setengah hidup, kalau duit tu dah cukup agak awal, awal la majlis pernikahannyer nanti.... kalau lambat, lambat ler gamaknyer.....


OK, nie aku letak gambar2 masa persiapan majlis :


mak-mak sedara

perantin before makeover.... sibuk jer adik aku nie menyelit....

In progress

tadaaaa....... after makeover...

brg2 hantaran perempuan to lelaki

sirih junjung yg disponser oleh aku, cantik kan???? secantik org yg sponser wakakakakaa.....

perantin with the hantaran...

me & balqis with perantin....

k, kita stop sini dulu tuk eps 1, nanti sambung eps 2 kat next entry k......

4 comments:

CintaKu Iman said...

aa cepat2 ek buat entry chapter 2 tu...hehee

Nana said...

wah dh mcm perantin siap pkai crown lagik..glamer mcm mjlis kawen je.cantik baju dia

ira_kecik said...

hehehe.... chapter 2 coming soon.....

ira_kecik said...

nana, baju tu cousin sewa ngn mak andam sekali ngn makeup....