Thursday, June 25, 2009

A Famosa part 3

Hari ke 3 dimulakan dengan pemandangan yg aman & mendamaikan, walaupon ada la nampak tapak pembinaan, tapi tetap menyegarkan......





Lepas siap2 packing barang sumer dalam kul 7.30 pagi tu kami pon check out la dari apartment than terus ke Golfer Terrece tok sarapan........ habis sarapan, kami posing2 la dulu kat depan Golfer Terrece tu sementara tunggu nak ke A Famosa Animal Safari. Layan kan jer la gambar2 kami yer......











Dah siap2 berposing, than yg lelain pon dah siap sarapan, so kami pon bertolak ke A Famosa Animal Safari...............






budak ngarok dalam kereta




4 comments:

Nana said...

wah beznye korang g jenjalan aku lom sampai lagi a famosa ni

tHe onLy onE said...

ala....aqish pakai bju yg cik pika bli ea???cute nyeee!!!!!!!!!!!!nape xamek gmba full??huhuhu......

ira_kecik said...

cik pika oiiii kan ada gambo aqish pakai baju tu full gi tgk kat mama tulis aqish dah 10 bulan

iNa said...

ira,...
a'famosa nie dkt ngan kg ina..hehe..tampin..