Wednesday, July 15, 2009

Award From Kak Ina



Award nie dapat dari kak ina..... thanks ye kak ina, nanti kalau ada meh ler bagi lagi.... hehehe....



=====================================================



Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

  • seorang ibu kepada 3 orang anak2 yg cantik & comel belaka...
  • suka memasak / mengemas
  • blogger yg rajin mengupdate cerita di blognyer....
  • bercita2 nak jadi fulltime housewife ( sama la kita......)
  • sedang berjinak2 dengan jahitan

Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies.

  • Nama penuh Nazira Binti Zainal
  • orang panggil Ira Kechik sebab aku kecik la.....
  • 15 Oktober umurku 27 tahun, huhuhu tua dah....
  • mama kepada Nur balqis Nafisha
  • isteri kepada Nur Mohd Fairus Abdullah
  • ahli JMC (Johor Mom's Club)
  • peramah walaupun kenal dalam alam cyber, kalau kat luar lagi lah.... kepoh...hehehe
  • My favourite color is ORANGE
  • Aku nie anak kacukan melayu cina
  • saiz kasut aku saiz 4, susah wo nak cari kasut.... medang jer takde saiz..

Pick your 10 most deserving receipients and describe them

  • nana - org yang sempoi
  • alys - sedang preanant anak yg ke 3
  • del - kepala gila2
  • mul - seorang yang pemalu......ye ke mul?
  • kak eynda - orang nyer cantik,putih kulitnyer...
  • eriey - berasal dari kelantan
  • que_zul - punya anak yg hensem.....
  • kak nani - seorang yang kuat ketawa
  • miszblackbeauty - suka tengok wayang, sorang2 pon jadik....
  • ina @ mamanabila - nama anak dia sama ngn nama adik saya

Leave a comment on the receipient's blog to tell them they've been tagged

  • ok, sekarng nie bagi tau kat sini.... sumer senarai nama di atas anda ambil la award nie ye....

Paste the award badge in your sidebar

  • done




4 comments:

iNa said...

ade award n tag...
macih...nti ina collect yeee...

Nana said...

alamak ira aku dah pnh wat la tag ni.hehe...kira halal la ek..ko nye tag pun aku lom wat lg.pesal ntah pc kt opis ni xleh nk copy ko nye tag tu & paste kt blog, kena bw laptop dtg opis br leh wat tag2 yg kwn2 bagi.nantila aku kumpul dulu ek.heheh...

ira_kecik said...

ok lah nana, kira halal lah kalau ko dah buat ek....

eynda said...

Thanks ira...akak baru perasan ada award :-)