Wednesday, July 29, 2009

Menu berbuka Puasa

Semalam aku puasa ganti...... maklum ler sebulan kena ganti kan..... plak tu semalam bie balik lewat sikit la dalam kul 7 gitu, so aku balik dulu ke umah Mak Teh. Bie amik aku ngn balqis terus nak ajak aku buka puasa la.... so aku cakap nak makan kat Secret Recepies.....

Kat Secret Recepies aku order lasagna ngn ice lemon tea, bie plak order thai fried rice ngn chocolate milk shake, tuk balqis plak aku orderkan mushroom soup. Tapi balqis taknak plak mushroom soup tu so aku ngn papa dia la perabiskan......balqis dah mengantuk sebenarnyer, so aku bagi tek & balqis tertido kat situ sampai la kami habis makan........

Enjoy the photo.....




11 comments:

Precious said...

EEhhh ... lapar lapar ... Owh, secret recipe memanggilku ...

adha said...

wei terliur gak eh?? wakkakakaak

que_zul said...

kat pelring mall / bukit indah?..lama tk makan SR...

m@ said...

wahh sedaapnya menu bukaaa...
lame dh x mkn kat sr.:(

ira_kecik said...

del.... nie terliur tgk mul nyer lasagna la.... wakakaka

mizzblackbeauty said...

asal la mata si balqis sampai kero tu....

ira_kecik said...

kak lina nie kat perling mall jer...malas nak gi jejauh, lepas tu terus balik umah...

ira_kecik said...

ma... sedap ler...org belanja.... hehehehe

ira_kecik said...

ape la kak intan nie.... tu bukan kero la.... tu merenung kamera tu.... hehehe lagi pon mata dah ngantuk tu....

iNa said...

sedapnye menu... :) ....
lame x mkn prawn macaroni cheese sr...

Nana said...

wow bezznye makanan
semalam pun bar je mkn kek SR