Monday, July 13, 2009

Lama vs Baru

Hehehe..... ape benda nyer tu lama vs baru?






Nak tau ape dia?

Nie ha.........

vs


Beg baju Balqis....... beg baju yg lama tu dah koyak belah dalam, benang2 dia pon terselit kat zip tu susah nak tutup. So aku belikan balqis beg baju baru........ simple but nice, color also sweet.....

Hmmm...... ganasnyer balqis pakai beg...... hehehe balqis ker yg ganas, ker mama balqis yg ganas?

Komen?

No Komen....................



7 comments:

CintaKu Iman said...

rasanyer mama balqish yang ganas kuttt???? huhu

ira_kecik said...

rasanyr kot hahahaha.......

eynda said...

Lawa bag balqish....kalau hannah sure bag dia kaler pink memanjang hehe...sape yg pilih pink...macam la hannah yg pilih...mama dia jugak yg tak reti bagi kaler lain :-p

que_zul said...

comelnyer beg qis...mirza nyer beg, itu ler dr dulu smpi skrg....lum ada apa2 koyak lg..jimat duit ibu....hehehe

ira_kecik said...

kak eynda, ira nie jarang belikan barang2 balqis warna pink, kalau ada pon kebanyakan org bagi......

ira_kecik said...

kak lina, nie beg balqis yg ke 3 tau, memang ganas giler mam balqis nie. hehehehe....

que_zul said...

ira, akaka beli beg kain jerk..beg momo...memamng tk koyak2 la..leh wat turun ke adik2 mirza (kalo ada la...hehehehe)...