Saturday, July 18, 2009

Romantic & Loving Couple Contest

Jalan2 kat blog mamatisya sekali ternampak la contest yg dianjurkan iaitu Romantic & Loving Couple Contest. Contest nie dianjurkan sempena wedding anniversary mamatisya yg ke 3 tahun..... dah 3 tahun dah ye perkahwinan mamatisya, tisya dah leh dapat adik dah nie.......







Contest ni bermula pd 18 July 2009 dan akan berakhir pada 8 August 2009 @ 1pm. So every contest mesti ada syarat2nya kan.... so syart2nya boleh la tengok di sini. For me, aku dah menepati sumer syarat2 yg mamatisya tetapkan.... so bleh la aku join contest nie.....yey.....



Gambar yg aku pilih utk Romantic & Loving Couple Contest ini ialah :


  • Nama anda & pasangan : Nazira Binti Zainal & Nur Mohd Fairus Bin Abdullah

  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni : 16.3.2007 & 2nd wedding anniversary

  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu :

Gambar nie diambil pada tahun 2007, masa tu kami berbulan madu di Pulau Perhentian, Terengganu. Tempat yg sangat cantik & memang sesuai utk pasangan yg baru berkhawin atau pasangan2 yg ingin 2nd honeymoon.....Aku suka gambar nie, aku ngn bie namakan gambar ini memori di bawah pokok kelapa......hehehe bukan memori di bawah pohon pisang tau cam lagu amelina & iwan tu.... yang best nyer semua gambar2 kami di Pulau Perhentian diambil sendiri, tak mintak tolong org pon tuk ambilkan gambar....dah la stand tuk camera pon takde, sebab pakai camera org, so ape yg bie buat, tenggek la kat mana2 tempat yg tinggi tuk jadikan stand utk snap pic kami berdua..... utk gambar nie camera di letak kan di atas tong sampah.....hehehe.... tong sampah pon tong sampah la, janji ada gak gambar kami diabadikan....... Sekembali nya dari honeymoon, aku plak disahkan pregnant, tapi bukan rezeki kami, kandungan ku keguguran...... kalau la kandungan ku selamat, aku ngn bie gelarkan dia baby perhentian.....




Kawan2 yg lain, ape lagi meh la join contest nie...... ada hadiah misteri utk peserta yg ke 18 tau.... meh la.....



8 comments:

mama tisya said...

ok good luck...

**nanti jgn lupa vote mamatisya utk BF contest start 26july-10august ye

ira_kecik said...

thanks mamatisya, insyaAllah akan vote....

Zanna_MamaBatrice said...

gud luck ira...
wah...romantik lorr di bawah pokok kelapa...
cun x pulau perhentian ira...? we'll teringin nak pergi...selalu gi tioman jer...jemu dah...nak tukar angin ke perhention or tioman plak kalau ada rezeki..he he he

zana link dgn awak yerk....

ira_kecik said...

hai zanna...thanks ye sebab link, nanti kita link awak lak ye....

cantik sgt pulau perhentian tu.....air dia biru.. nanti tunggu balqis besar nak gi lagi.....

ct rahani said...

ira.. gud luck k.. mmg romantik pun gambonya.. hiks..

ira_kecik said...

thanks kak ct.... malu ar.....hehehe

eynda said...

Good luck!! :-)

ira_kecik said...

thanks kak eynda......