Friday, July 17, 2009

Balqis Dah Pandai Naik Tangga

Semalam lepas dinner & dah siap kemas2 dapur, aku pon amik penyapu & nak menyapu bahagian atas la, kat are2 bilik kan, sedang2 menyapu tu bie panggil soh gi kat tangga, ingatkan ape la, rupanyer nak soh tengok anak dia dah pandai naik tangga..... Amboi2 anak mama nie.... ada jer benda baru yg dia wat eh.... So aku pon cepat2 amik camera than rakam kan la aksi balqis tu..... dengan gembiranya balqis naik tangga tau......


Lepas nie memang mama ngn papa berjaga2 jer lah...... sejak2 dah pandai berjalan nie, ada jer tempat dia nak merayap eh, nie kat tangga pulak.... sabar jer la.......



sila abaikan badan hubbyku yg kering itu

video







6 comments:

eynda said...

Wah!! Lepas ni takleh terlepas pandang la...takut dia panjat kita tak perasan...

ira_kecik said...

tu la pasal kak eynda.... takut senyap jer nanti tengok2 dah kat tangga... sebab tu pakaikan gelang kaki bila berbunyi jer tau la tu dia bergerak.

ct rahani said...

pasni kne lbh berjaga2 la.. jenuh la ira nk kejo nti.. hehehe..

baik psg pago jer kt tangga tuh.. riso gak kn tkut x sedo time dia naik tangga tuh..

iNa said...

ha..pndai manjat dh...
pas nie kene tgk2 slalu..
:)

ira_kecik said...

aah, kak ct, memang nak pasang tangga, tapi abg kita tu bila suh beli pagar, dia cakap nak suh abg ipar dia watkan tapi tak buat2 lagi....

ira_kecik said...

aah ina, memang kena tgk2 selalu, dah la balqis nie jenis bergerak,mulut senyap tau2 eh dah kat sini ke kat sana ke....bahaya tol...memang tak geti dok diam plak tu balqis....